dijous, 18 de març del 2010

Sants-Montjuïc Decideix comença amb força!


Després de la primera assemblea de Sants-Montjuïc Decideix, que serví per a donar el tret de sortida, les comissions de treball que es presentaren, han començat a treballar de valent en cadascun dels àmbits per tal d'impulsar el moviment i fer-lo arribar als ciutadans i a les ciutadanes del nostre districte.

Tot seguit us informem de la feina que s'ha estat fent i dels propers esdeveniments, per ordre cronològic:

- Paradetes informatives: el proper dissabte 20 de març es disposaran paradetes informatives a diversos punts del districte per tal d'informar a la ciutadania de l'existència de la plataforma, convidar-la a participar a la segona assemblea i recollir donacions econòmiques. El punt de trobada serà la Plaça Bonet i Moixí a les 9:30. Per a qualsevol dubte contacteu a: xvalles@ono.com

- Reunió de les comissions de treball: les diferents comissions de treball realitzaran una reunió conjunta el proper dimecres 24 de març, a les 19 hores a la Sala d'Actes de Cotxeres de Sants. Després de la reunió, tothom que en tingui disponiblitat anirà a enganxar cartells de promoció de la segona assemblea de la plataforma.

- Acte Presntació de Sants-Montjuïc Decideix: aquesta segona trobada serà el proper dissabte 27 de març a les 11 hores al Casinet d'Hostrafrancs. L'ordre del dia serà el següent:

1. Benvinguda.
2. Informe de Barcelona Decideix: estat de la qüestió.
3. Presentació de les àrees de treball i informació sobre la feina feta.
4. Necessitats de cara a l'organització de la consulta.
5. Treball per comissions.
6. Torn obert.
A banda dels propers actes, us facilitem la següent informació:

A. La comissió de comunicació ha posat en marxa diverses eines de difusió: han creat una web http://www.santsmontjuicdecideix.cat/ compten amb un usuari i un grup al Facebook, disposen també de Twitter.
B. Les comissions de campanyes i recursos han editat material de cara a la segona assemblea. A banda d'aquells que vingueu dissabte per les paradetes o a enganxar cartells el proper dimecres, us n'adjuntem els formats digitals per a poder-ne fer difusió per correu electrònic o mitjançant les xarxes socials.

Moltes gràcies per la vostra atenció.
Visca Sants-Montjuïc Decideix!

http://www.santsmontjuicdecideix.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada